info@berent.com
Since 1998’ Minding Your Customers’ Mind

Brug af cookies på domænet berent-surveys.com og privatlivspolitik

Dette website udbydes af:

BERENT Deutschland GmbH
Carl-Ludwig-Straße 16
D-37213 Witzenhausen
Telefon +49 5542/9119-01 Email: info@berent.com
Hjemmeside: www.berent.com

Websitets brug af cookies

Undersøgelserne på dette domæne bruger cookies som giver os information/data, som skal bruges til analyseformål.
De satte cookies anvendes til at følge brugeren på tværs af web-tjenester (anonymt) til brug for udvikling af markedsføring for virksomheden som nævnt på introsiden.

Ved at klikke på linket til undersøgelsen, så accepterer du websitets brug af cookies og regler omkring privatlivspolitik.

Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vore cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter en fastsat periode, men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter eller undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem, eller du kan slette dem, som allerede er gemt i din browser. Se vejledning her (for de mest udbredte browsere, for andre browsere beder vi dig selv undersøge det):
• Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer (http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11)
• Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser (https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies)
• Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da)
• Vejledning i at slette cookies på Opera browser (http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/)
• Vejledning i at slette cookies på Safari browser (https://support.apple.com/da-dk/HT201265)

Cookie beskrivelse

Der anvendes nedenstående cookies og du kan fravælge dem ved at slette dine cookies eller anvende linket til ”Opt out” som er vist ved cookiebeskrivelsen.
 
Navn:Adform cookies (3.parts cookie)
Kategori:Analyse og markedsføring
Beskrivelse:Cookie bruges til at målrette markedsføring og når det er teknisk muligt at respektere et ”nej tak” til markedsføring.
Adform cookies følger brugerens adfærd på tværs af hjemmesider og indsamler data i anonymiserede form.
Fravalg af cookien:Du kan få flere oplysninger og vælge Opt Out på dette link
Levetid:Alle 3. parts cookies er sat til at eksistere i max 30 dage.
Domænet:domænet berent-surveys.com sætter cookies
 
Navn:Xaxis cookies (3.parts cookie)
Kategori:Analyse og markedsføring
Beskrivelse:Cookie bruges til at målrette markedsføring og når det er teknisk muligt at respektere et ”nej tak” til markedsføring.
Xasis cookies følger brugerens adfærd på tværs af hjemmesider og indsamler data i anonymiserede form.
Fravalg af cookien:Du kan få flere oplysninger og vælge Opt Out på dette link
Levetid:Alle 3. parts cookies er sat til at eksistere i max 30 dage.
Domænet:domænet berent-surveys.com sætter cookies
 
Navn:Appnexus cookies (3.parts cookie)
Kategori:Analyse og markedsføring
Beskrivelse:Cookie bruges til at målrette markedsføring og når det er teknisk muligt at respektere et ”nej tak” til markedsføring.
Appnexus cookies følger brugerens adfærd på tværs af hjemmesider og indsamler data i anonymiserede form.
Fravalg af cookien:Du kan få flere oplysninger og vælge Opt Out på dette link
Levetid:Alle 3. parts cookies er sat til at eksistere i max 30 dage.
Domænet:domænet berent-surveys.com sætter cookies
 
Navn:Google Analytics cookies (3.parts cookie)
Kategor:Analyse og markedsføring.
Beskrivelse:Cookie bruges til at målrette markedsføring og når det er teknisk muligt at respektere et ”nej tak” til markedsføring.
Google Analytics cookies følger brugerens adfærd på tværs af hjemmesider og indsamler data i anonymiserede form.
Fravalg af cookien: Du kan få flere oplysninger og vælge Opt Out på dette link
Levetid:Alle 3. parts cookies er sat til at eksistere i max 30 dage.
Domænet:domænet berent-surveys.com sætter cookies

Personoplysninger

Formål:
Personoplysninger indsamles og bruges til at gennemføre undersøgelser og analyser, som du selv har indvilliget i at deltage i.

Hvordan personoplysninger indsamles:
Vi indsamler udelukkende personoplysninger, som du selv har givet os ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger som indsamles:
Der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Disse oplysninger afgives ved din registrering i undersøgelsen og i forbindelse med besvarelsen af undersøgelsen.

Deling af personoplysninger:
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, uden at du har givet samtykke hertil, og uden at pågældende tredjepart er underlagt ESOMAR kodeksregler (https://www.esomar.org/uploads/public/knowledge-and-standards/codes-and-guidelines/ICCESOMAR_Code_English_.pdf ), med mindre du giver samtykke til, at videregivelse kan ske til parter, der ikke er underlagt disse kodeksregler.

Dine rettigheder: I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du kan rette henvendelse til virksomheden, som nævnt på introsiden.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger:
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger tjekkes løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Så længe opbevares dine personoplysninger:
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Når der sker ændringer i behandlingen af dine personoplysninger:
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vor behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på dette website, og hvor det er påkrævet, vil vi indhente et nyt samtykke fra dig til ændringerne.